Дорога на один з туристичних центрів Закарпаття – Драгобрат повністю зруйнована селевими потоками.

Таким чином, зимній туристичний сезон на популярному гірськолижному курорті опинився під загрозою. Про це у Фейсбук написала Вікторія Шемота.

На території Закарпатської області триває ліквідація наслідків підтоплень окремих населених пунктів, які розташовані в басейнах карпатських річок.

Читайте також: Сніг знеструмив 80 населених пунктів на Івано-Франківщині

Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, вдалося забезпечити транспортне сполучення на автодорозі "Мукачево - Рогатин" та відновити електропостачання всіх населених пунктів Рахівського та Тячівського районів.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Разом з тим, залишаються підтопленими 315 домогосподарств, в тому числі 144 житлових будинки у Міжгірському, Рахівському та Тячівському районах.