У місті Новоград-Волинський під час пожежі у п'ятиповерховому будинку було врятовано трьох малолітніх дітей. Про це повідомляє управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

Рятувальники, які прибули на місце пожежі, побачили в оселі сильне задимлення. Під час розвідки в одній із кімнат помешкання виявили трьох дітей – шести, п'яти та двох років, які ледве дихали.

Їм було надано невідкладну долікарську допомогу. Потім медики госпіталізували дітей до Новоград-Волинського територіального медичного об'єднання із попереднім діагнозом - отруєння продуктами горіння. Повідомляється, що стан дітей стабільно важкий.

Читайте також: Восьмирічний хлопчик спалив квартиру у Києві

Більш ніж півгодини знадобилося рятувальникам, щоб ліквідувати пожежу. Вогнем було знищено телевізор та деякі речі домашнього вжитку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Наразі експерти встановлюють причину займання.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні сталося 102 пожежі, в яких загинули двоє людей.