Демонтаж пам'ятника Леніну у Запоріжжі оплатять місцеві бізнесмени.

Про це повідомив під час прес-конференції директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації Владислав Мороко - передає УНН.

"Запорізька міська рада порахувала, що демонтувати той пам'ятник Леніна, який є на площі Леніна буде коштувати близько 20 тисяч. Але одразу ж з'явилися місцеві бізнесмени, які сказали: нема питань, ми власним коштом наймемо цей транспорт, демонтуємо, щоб його там просто не було", - зазначив Мороко.

Він додав, що більшою проблемою у демонтажі пам'ятника Леніна є бюрократична тяганина. Часто місцева влада саботує рішення щодо демонтування пам'ятників.

Читайте також: У Запоріжжі переселенці отримали "гуманітарку" від уряду Німеччини

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, днями Геннадій Кернес офіційно відмовився відновлювати зруйнований пам'ятник Леніну, що стояв до вересня 2014 року на площі Свободи у Харкові.