У Донецькій області правоохоронці затримали двох учасників незаконних збройних формувань. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Бойовика так званого батальйону "Кальміус" спіймали у селищі Цукурине Красноармійського району.

Терорист на прізвисько "Льоха" у травні минулого року вступив до "ДНР". Він чергував на блокпостах терористів та охороняв склади зі зброєю та боєприпасами.

Матеріали щодо нього долучили до відкритого раніше кримінального провадження, порушеного за статтею "створення терористичної групи чи терористичної організації". Наразі йому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: СБУ затримала бойовика "Фронт ан-Нусра"

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

А у селі Солодке Маріїнського району співробітники спецслужби затримали ще одного бойовика, який брав активну участь у діяльності терористичної організації "ДНР".

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею "створення непередбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності". Терориста можуть посадити на вісім років.