У понеділок, 23 листопада, військові інструктори Сполучених Штатів, Канади, Великобританії та Литви розпочали тривалу програму навчання підрозділів ЗСУ.

Про це розповіли у прес-службі Міноборони.

"Відкриття відбулося на Львівщині на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Американці почали тренувати українських спецназівців за системою командос

Півтисячі військовослужбовців США, Канади та Литви навчатимуть п'ять батальйонів окремих механізованих бригад Сухопутних військ українських збройних сил до березня 2017 року.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Першим почне вчитись четвертий резервний батальйон.

Згідно інформації, особливу увагу звернуть на використання станцій контрбатарейної боротьби AN / TPQ-36, переданих Україні Америкою.

Усі підрозділи, які пройдуть навчання, укомплектовані виключно військовими-контрактниками.

Тренування проходитимуть у п'ять етапів. У програмі - навчання тактиці, вогневої підготовки, тактичної медицині, організації зв'язку, протидії вибухонебезпечним пристроям, діям в обороні та наступі, проведенні рейдових дій.