Зранку, 25 листопада в Севастополі не працює мобільний зв'язок.

Як повідомляє Крим.Реаліі, в місті неможливо зробити виклик ні через операторів "WIN", ні через "МТС Росія" - не проходять навіть дзвінки на екстрені номери - поліції, пожежної служби, "швидкої допомоги".

При спробі подзвонити, на екранах мобільних телефонів з'являється напис "збій зв'язку" або "виклик завершений, немає з'єднання".

Електрику в місті, попри опублікованих графіків подачі, відключають не на три години, а на сім-вісім. Так, в одному їх найбільш густонаселених районів міста - Гагарінському - другу добу електрику вимикається о шостій вечора і включається вже під ранок.

Читайте також: У Криму почалися проблеми з хлібом

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Жителі при цьому скаржаться на неможливість додзвонитися на диспетчерські номери телефонів "Севастопольенерго".

Щоб перевірити це, голова уряду Севастополя Сергій Меняйло намагався особисто додзвонитися до диспетчера. У нього це також не вийшло. Після цього їм було дано усне розпорядження збільшити кількість диспетчерських номерів.

Кабельне телебачення в місті також практично не працює - максимальне час мовлення - два-три години на добу.