У Самбірському районі затримали зловмисника, який позбавив волі трьох студентів та вимагав за них викуп. Про це повідомляє управління Національної поліції у Львівській області.

Ще у вересні 21-річний молодик разом зі своїми спільниками примусили трьох 18-річних студентів піти з ними в орендовану квартиру, там їх зачинили та незаконно утримували.

За звільнення зловмисники вимагали у хлопців 2300 гривень та погрожували відрізати одному з них руку, якщо не отримають гроші.

Читайте також: Розчленований труп зниклої студентки знайшли під Києвом

Налякані студенти зателефонували своїм знайомим. Ті у свою чергу зібрали необхідну суму та передали її злочинцю. Після цього студентів відпустили.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронцям вдалося встановити, що підозрюваний причетний ще до дванадцяти фактів вимагання. Його жертвами були в основному студенти, які приїхали з сіл.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Наразі затриманий перебуває під вартою. Слідчі перевіряють молодика на причетність до інших злочинів. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.