Міністерство охорони здоров'я окупаційного уряду Криму повідомляє, що для надання медичної допомоги стаціонарні установи в повному обсязі забезпечені дизель-генераторними установками, які підтримують роботу операційних блоків, реанімаційних і приймальних відділень, лабораторій, харчоблоків та котелень. Однак для поліклінічних закладів необхідно додатково виділити дизель-генератори.

Також наголошується, що амбулаторно-поліклінічна допомога надається населенню тільки за невідкладними показаннями.

Як повідомляє Крим.Реаліі, зокрема, у Феодосії в день відключення Криму від електроенергії 22 листопада жителі не могли отримати навіть невідкладну медичну допомогу, довелося їхати до Сімферополя.

Читайте також: Світло у Севастополі буде лише дві години на добу

У Кримському управлінні МНС кажуть про стабільну епідеміологічної ситуації в умовах НС. "Епідеміологічна ситуація стабільна", - повідомив заступник начальника кримського МНС з антикризового управління Сергій Садаклієв на нараді в російському уряді Криму 26 листопада.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

При цьому Садаклієв зазначив, що "реєструються випадки захворювань гострими кишковими інфекціями".