Дружину лідера кримських татар Мустафи Джемілєва Сафінар викликали на допит до управління ФСБ Росії в Криму. Про це вона розповіла в коментарі Крим.Реалії.

"Повістку прислали з приводу опор, повалених на Херсонщині. Я подзвонила, запитала, сказали, що на Джемілєва справу завели, що він сприяє теракту, а я, як його дружина повинна свідчити про цей теракт. Я сказала, що я точно не брала участь у цій справі. Зараз адвокат готує лист, що я відмовляюся давати свідчення як родичка", – повідомила вона.

За словами дружини Джемілєва, вона мала з'явитися на допит до Сімферополя 25 листопада.

Читайте також: Росія має намір оголосити терористичною організацією Меджліс - Джемілєв

Нагадаємо, 20 листопада на території Херсонської області в результаті вибуху були зруйновані дві залізобетонні опори, а також пошкоджені ще дві опори високовольтних ліній електропередач, якими постачали електроенергію до Криму.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Через пошкодження опор на півострові припинилося електропостачання. 23 листопада в республіці ввели надзвичайний стан.

Повідомлялося, що у Криму не працюють банкомати і "впав" інтернет, у деяких містах також пропав мобільний зв'язок.