У Першій столиці України з'явилася ще одна жертва наркотичної залежності. Працівник однієї з дизайнерських студій скоїв напад на жінку та потрапив за ґрати.

Про це повідомляє харківське видання "Дозор".

Людина у стані наркотичного сп'яніння гуляла собі біля станції метро "Холодна гора". Наркоман побачив, що з метро виходить знайома дівчина. Він вирішив, що вона допоможе йому грошима на чергову дозу.

Дизайнер напав на дівчину та почав зривати з неї золотий ланцюжок. Вона пручалася, а чоловік почав її душити. Врешті-решт, він досяг свого та втік. Незабаром його затримали правоохоронці у тому ж районі.

Після арешту стало відомо, що харків'янин вже мав проблеми із законом через пристрасть до наркотиків. Кілька тижнів тому він у себе вдома разом із друзями створював та вживав заборонені речовини.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Суд вже виніс вирок працівнику дизайнерської студії. Наступні чотири роки свого життя він проведе у в'язниці.

Читайте також: Харків'янин побив сусіда за відмову відповісти на "Слава Україні"

Нагадаємо, нещодавно у цьому ж місті чоловік вбив власну бабусю через бажання прийняти хоча б щось. Вона назвали внука нікчемою та сильно розлютила.