Вчора, 28 листопада, прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону врятували п'ятьох рибалок на річці Дунай в Одеській області.

Про це сказано в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Згідно з повідомленням, патруль виявив їх в п'яти кілометрах від кордону посеред річки.

За словами врятованих рибалок, вони впустили в воду мотор від човна. Після того, як стемніло, рибалки перестали орієнтуватися на місцевості. Прикордонники відбуксирували судно рибалок у Вилковому.

Читайте також: Двох рибінспекторів спіймали на хабарі у 50 тис. грн

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, кілька днів тому в Одеській області пройшла спецоперація із затримання працівників рибінспекції, які систематично вимагали та отримували хабарі від підприємців.

Як повідомила обласна прокуратура, група осіб, до якої входили в тому числі і чиновники управління Західно-Чорноморського басейнового управління охорони водних біоресурсів та регулювання рибальства, тривалий час систематично отримували хабарі за дозволи на вилов риби.

За певну суму грошей інспектори "закривали очі" на використання заборонених засобів лову і дозволяли ловити рибу в закритих місцях.