Сьогодні, 2 грудня, жителі Керчі перекрили дорогу в районі залізничного вокзалу, висловлюючи таким чином протести проти енергоблокади на окупованій території Криму.

Про це пише Апостроф.

За словами мешканців сусідніх багатоквартирних і приватних будинків, більше тижня продовжуються блокада, немає світла, газу та опалення.

Електрику стали подавати в їх будинки днями, по 3 години в нічний час.

У мітингу взяли участь близько 50 осіб, серед них молоді і літні люди, інваліди, а також сім'ї з маленькими дітьми.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео можна помітити, як люди намагаються перекрити вулицю. Вони відмовлялися пропускати транспорт, за винятком автомобілів, що везуть генератори. На цій ділянці дороги почали утворюватися черги з автомобілів.

Читайте також: До Криму більше не підійде жоден корабель

Нагадаємо, вчора дві сотні жителів анексованого Севастополя перекрили дорогу на вулиці Блюхера в місті. Вони висловили протест, пов'язаний з тим, що в їх в будинку вже тиждень немає світла.