Координатор громадської акції із блокади окупованого Криму Ленур Іслямов наголосив, що вони продовжать й надалі товарну та енергетичну блокаду півострова. Але до цього додасться ще одна акція. Це буде морська блокада.

Про це він повідомив в інтерв'ю російським ЗМІ.

Він розповів, що учасники блокади відразу оголосили про свої плани і сказали, що блокада Криму проводитиметься у кілька стадій

"Стадій у нас кілька. Спочатку йде продовольча блокада, ми її зробили. Далі йде енергетична блокада. Ми теж її зробили. Далі йде морська блокада. Її ми зараз будемо починати", - заявив Іслямов.

Коли Мустафа Джемілєв, за його словами, розповідає, що потрібно вимкнути Криму світло, то його треба вимикати. Він закликав серйозно ставитись до слів одного з лідерів кримськотатарського народу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Знеструмлені жителі Севастополя заблокували дорогу

"Якщо говорять представники Меджлісу, що потрібно повертати Крим, то будемо повертати. Якщо цього ще хтось не зрозумів в Москві, то їм гірше", - заявив Іслямов.

Кремлю, за його словами, краще вже починати звільняти політв'язнів - Ахмета Чейгозу, Надію Савченко. Він додав, що Крим чекає повна блокада і півострів буде у повній ізоляції.

Також координатор акції попередив про блокаду Керченської переправи. Він наголосив, що нехай Москва не обманюються, що нам це не вдасться зробити.