Місцеві жителі Чернігова обурюються тому, що на Болдиних горах відключили Вічний вогонь.

Як повідомляє Чернігівський міський портал, вогонь на честь загиблих під час Другої світової війни, відключили за борги.

Представники компанії "Чернігівгаз збут" заборгували комунальникам більшу суму. Через це і відключили символічний монумент.

Тим часом є інформація, що борг вже відшкодовано, але працівники комунального підприємства не стали відновлювати постачання газу.

Вони пояснили це тим, що до них ніхто не звертався.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Іншої думки дотримується начальник Управління ЖКГ Геннадій Петрович Луценко. Він розповів, що ніякого боргу не було, а "Вічний вогонь" відключили незаконно.

"Це штучно створена проблема."Чернігівгаз" просто відключили "Вічний вогонь", а тепер вимагає з нас гроші за підключення", - каже він.

Він припускає, що такий крок може бути помстою за встановлені лічильники на газ, тому що тепер споживання буде фіксуватися.

Читайте також: Росія передумала відключати Україні газ

Нагадаємо, що "Київгаз" попередив українців у тому, що з 1 січня 2016 року відключать газ тим, хто не встановив лічильники.