У Львові створюють унікальний медичний центр для дітей. Він не має аналогів в України. Центр спеціалізуватиметься на психологічній реабілітації та підтримці дітей.

Про це повідомив лікар-педіатр, представник центру Антін Кушнір у ефірі "24 каналу".

Медцентр побудували на гроші приватних спонсорів. Необхідну суму у 250 тисяч доларів пожертвувала сім'я канадців. Вони є вихідцями із Львівської області. Центр назвуть іменем жертводавиці – Анни Мазуренко.

У приміщеннях на даний час ведуться ремонтні роботи. Відкриття центру заплановане на весну наступного року. Тут загалом працюватиме 40 фахівців різного профілю. Щодня вони прийматимуть до 200 пацієнтів. Медики пообіцяли, що сім'ї, які не мають грошей на лікування, отримають його безкоштовно.

Читайте також: В пунктах прийому "Добрі речі" просять про допомогу (фото)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Кушнір розповів, що центр матиме громадське спрямування й надаватиме кваліфіковану медичну допомогу. Дітям допомагатимуть долати проблеми посттравматичного стресового розладу.

Крім цього, центр працюватиме як освітній заклад для батьків. Їм пояснюватимуть, як правильно поводитися з дитиною у період її найактивнішого розвитку.