Кафе "Львівська майстерня шоколаду", яке досі працює в окупованому Донецьку, відмовилося брати участь у зйомках постановочного сюжету каналу "Росія 24" і обслуговувати перед камерами мера-сепаратиста Ігоря Мартинова. Нагадаємо, останнього на посаду голови Донецька призначили бойовики "ДНР".

Про це у Facebook повідомив донецький політолог і прихильник "ДНР" Роман Манекін.

Він також додав, що в інциденті винні власники закладу, які знаходяться "за межами Донецька".

"Відмова власників обслужити мера міста викликала загальне обурення. І справді, що було б, якби ДНР відкрило кафе у Львові, а керуючий вирішив не пускати в нього мера міста? Зрозуміло, такі речі потрібно присікати "високо і коротко"! Влада в Донецьку - одна і це - влада Донецької Народної Республіки. Інших влад тут не буде!" - висловився з цього приводу Манекін.

Читайте також: Супермаркети продають зіпсоване російське пиво (фото)

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментуючи цей інцидент він заявив, що після того, що сталося, кав'ярню потрібно "безумовно закривати".

"Персонал кафе відмовився брати участь у зйомках пропаганди і обслуговувати "мера" самозванця. У ДНР з цього приводу тепер дике обурення. Вимагають вигнати кафе з міста. Варто відзначити мужність адміністраторів. Дійсно вчинок", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст "Тижня" Денис Казанський.