У місті Рівне знайшли тіло чоловіка в одному із будинків на вулиці Млинівській. У нього виявили ножові поранення.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Зазначається, що молодий чоловік працював юристом. Він повернувся в Рівне із Здолбунова. В той же день чоловік зайшов у місцеве кафе, щоб пообідати разом зі своє знайомою. Але у закладі між ними виникла суперечка. Після цього вони розійшлись по домівках.

26-річна дівчина згодом вирішила все ж зателефонувати знайомому. Але той не відповідав на її дзвінки. Вона передзвонила батьку хлопця. Дівчина зазначила, що нещодавно хлопець скаржився на погане самопочуття.

Коли вони прибули до його квартири та відчинили двері, то виявили на підлозі в кухні тіло 26-річного чоловіка. У нього були ножові поранення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лікарі, які прибули на місце події, засвідчили, що чоловік помер в результаті численної крововтрати. Причиною її стали ножові поранення живота та внутрішніх органів.

Читайте також: Боєць АТО підірвав себе гранатою в Києві (фото)

Правоохоронці на основі зібраних доказів та місця інциденту припускають, що чоловік міг скоїти самогубство. Мешканці цього будинку розповіли, що він намагався й раніше вистрибнути з вікна свого помешкання.

Дані про інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею Кримінального кодексу "умисне вбивство".

Правоохоронці встановлюють всі обставини справи та перевіряють можливі версії.