У столиці на Трухановому острові, поблизу Московського мосту, загинув військовослужбовець. Сталося це в результаті вибуху гранати. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Києві.

"За попередньою інформацією, чоловік загинув в результаті вибуху гранати. На місці працює слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки. Встановлено, що загиблий - військовослужбовець 1960 року народження" , - зазначили в поліції.

Читайте також: Найбільше небойових втрат у АТО - через самогубство (документ)

Це вже не перший випадок, коли українські війсковослужбовці вкорочують собі віку. Ввечері 24 листопада у Маріуполі, на території бази "Блакитна хвиля" застрелився 20-річний військовослужбовець. Як вдалося з'ясувати, сержант вистрілив собі в голову. Смерть настала миттєво. Про причини самогубства наразі немає жодної інформації.

Також, нагадаємо, у місті Красногорівка із вогнепальним пораненням голови виявили тіло військовослужбовця Збройних сил України. "11 листопада, пізно ввечері, близько 23:30 на вулиці Красногорівки Донецької області знайшли тіло. За попередніми даними він покінчив життя самогубством.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще