Міністерство оборони опублікувало дані про небойові втрати серед військовослужбовців в зоні антитерористичної операції за 2014-2015 роки.

Документ оприлюднено на сторінці спільноти "Доступ до правди" в соцмережі Facebook.

"За інформацією Головного управління військової служби правопорядку Збройних Сил України, кількість небойових втрат за період 2014-2015 років становить 597 військовослужбовців", - повідомляється у відповіді Міноборони.

Найчастіше загибель бійців відбувалася в результаті самогубства (171 осіб). Далі ДТП (112), нещасні випадки (137), навмисні вбивства (90) і порушення норм безпеки (87).

Читайте також: Упродовж вчорашньої доби в зоні АТО зберігалась тиша - прес-центр

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, що 4 жовтня на територіях контрольованих "ЛНР" СММ спостерігала процес відведення танків згідно з додатком до Комплексу заходів. СММ зафіксувала відведення 30 танків з трьох районів, який виконувався за трьома маршрутами в напрямку місць зберігання техніки.