У Києві запрацював заклад громадського харчування під назвою Pizza Veterano. Піца, яку випікають екс-бійці, подобається відвідувачам настільки, що вже в першій половині дня вільних столиків немає.

Про це пише "Новое время".

За словами засновника закладу Леоніда Остальцева, він йшов до цього довго. У проекті готують піцу тільки учасники бойових дій.

"Потрібно показати, що після дембеля є життя. По поверненні додому зрозумів одну просту штуку. Коли почали створювати Союз ветеранів АТО Деснянського району, я побачив, що атошники відчувають себе краще і комфортніше в колі атошників. Тому вирішили, що було б круто відкрити піцерію, в якій би працювали одні атошники", - розповідає Леонід.

Ціни на піцу в закладі досить демократичні:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

піца 20 см від 22 до 39 грн (250 грамів),

піца 30 см від 31 до 69 грн (500 грамів),

піца 40 см від 52 до 119 грн (800 грамів).

Читайте також: Дітям-астматикам у Лівадії готують їжу на дворі

Крім того, піцу тут можна "підвісити": замовити, оплатити і залишити для бійців АТО. Потім звідси її відправлять у Центральний військовий клінічний госпіталь.