У Дніпропетровській, Хмельницькій, Чернівецькій та Сумській областях ліквідували заборонені організації.

Поліцейські вилучили близько сотні гральних автоматів та комп'ютерів, передає прес-служба МВС України.

У Хмельницькій області поліцейські припинили діяльність п'яти гральних закладів, які були замасковані під букмекерські контори та інтернет-кафе.

Гральним закладом в Сумській області стало колишнє кафе, яке переробили, обладнавши комп'ютерами.

У Дніпропетровську та Новоселиці Чернівецькій області два гральні заклади працювали прямо в той момент, коли в них увірвалися співробітники поліції.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Читайте також: Нова поліція отримала форму з Канади

Повідомляється, що всі подібні організації працюють в закритому режимі. За гравцями весь час ведуть відеоспостереження всередині закладу і зовні. Потрапити всередину гральної організації у сторонньої людини просто не вийде, оскільки всі подібні контори побоюються перевірок. Тому всіх, хто може посприяти ліквідації забороненого бізнесу в Україні, поліцейські просять повідомити в належні служби.