Українські військові провели тренування у присутності міжнародних силовиків.

Як повідомляє УНН, на Яворівський полігон Львівської області приїхали міністри оборони Польщі, Латвії, Естонії та Литви.

Вони перевірили, чи справна військова техніка, яка надходила на озброєння українським бійцям.

Раніше провідне американське видання писало, що Пентагон постачає в Україну списану і несправну техніку. Міністри-силовики спростували це.

Випробування проходили на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Міністр оборони Семен Полторак розповів, що західні колеги здивувалися сильному завзяттю українських військових до навчання. Вони помітили позитивні тенденцію у їх підготовці.

Міністри закордонних силових відомств ще раз підтвердили, що готові допомагати українцям у боротьбі за територіальну цілісність України.

Читайте також: Крилаті десантники висадилися в АТО (фото)

Нагадаємо, що Україна, Польща і Литва підписали угоду в липні 2015 року про створення спільної військової бригади.