Російська Федерація почала розміщувати на території анексованого Кримського півострова ядерну зброю.

Таку заяву зробив уповноважений президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв в інтерв'ю виданню "Фокус".

За його словами, окупанти закінчують реставрацію ядерного сховища в урочищі Кизилташ біля Ялти, яке Україна закрила після підписання Будапештського меморандуму в 1994 році. "Завезені в Крим і ракети, здатні нести ядерну зброю", - додав лідер кримських татар.

Читайте також: Без України у Криму немає перспектив - Джемілєв

Джемілєв зазначив, що це ставить під питання повернення Криму Україні. "Стратегія може базуватися на можливостях, а у нас вони дуже обмежені. Військовий шлях поки відпадає", - говорить він.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Нагадаємо, вчора Джемільов заявив, що після анексії Криму Росією, півострів змушено покинули 35 тисяч чоловік. Він додав, що після появи в АРК російських "зелених чоловічків", у місцевих жителів провели більше 100 обшуків.