Волонтери збирали кошти на апарат для реабілітації руху поранених бійців. Невідомий чоловік пожертвував для їх організації один мільйон гривень на його придбання. Про благодійника відомо лише те, що його звуть Ігор.

Про це повідомляють волонтери з People`s Project.

"Люди потребують термінової допомоги, і крім небайдужих розраховувати їм не на кого. Держава цим не займається. Сьогодні, як і обіцяв, я продав квартиру, отримав 1 млн. грн і відразу перерахував їх на рахунок постачальника апарату ", - сказав чоловік.

Він підкреслив, що цим інвестує в майбутнє країни.

"Не знаю, чи повинен таким чином поступити кожен небідна людина, це справа совісті. Власний вибір я зробив ", - зазначив Ігор.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Суму в майже 40 тисяч гривень волонтери зібрали додатково за рахунок повідомлень в соцмережах. Частина грошей перерахували люди зі своїх зарплат і заощаджень.

Читайте також: Куди зникають гроші "Дитячої лікарні майбутнього"

Організатори акції на зібрані кошти купили перший в Україні сучасний апарат для реабілітації руху Armeo Spring. Він дозволяє швидко відновлювати рухи рук після поранень і травм.

Апарат доставлять через півтора тижні в клініку Nodus. Вона розташована в Броварах під Києвом.

Нагадаємо, Міноборони раніше повідомило, що люди пожертвували на потреби української армії більше 150 мільйонів гривень.