За останню добу це вже третє повідомлення про замінування львівських об'єктів.

Сьогодні близько 15.00 на лінію львівських оперативників "102" прийшло відразу два повідомлення про замінування велелюдних ринків у Львові із 45-хвилинною різницею в часі. Всіх людей з ринків було евакуйовано, а на об'єкти виїхали оперативники та рятувальні служби. Зараз вибухотехніки перевіряють ринки на наявність небезпечних речовин.

Оперативникам стало відомо, що невідомий чоловік телефонував із таксомату на вулиці Личаківській, а згодом підтвердив свою погрозу вже з вулиці Зернової.

Читати також: Замінована "Газель" рознесла сусідні авто (фото)

Камери спостереження зафіксували, що анонімом виявився чоловік, віком від 40 до 60 років. Попередньо повідомляється, що він у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У місті триває операція із встановлення особи невідомого зловмисника.

Нагадаємо, що сьогодні це вже третє подібне повідомлення. Раніше невідома особа погрожувала замінуванням аквапарку у Львові. Вибухонебезпечних речовин в аквапарку не знайшли.