Не поїдять мешканці Одеси та гості приморського міста улюблені сендвчі у центрі міста, принаймні у найближчий час. Кафе "Топ Сендвіч" згоріло сьогодні, повідомляє УНН.

Пожежа трапилася сьогодні удень, повідомляють свідки події. Вогонь охопив будівлю на перехресті вулиць Преображенського та Буніна. За попередньою інформацією постраждалих немає, але мешканців будинку терміново евакуювали.

Поки відсутня інформація про причини палання закладу. Невідомо також, які саме збитки вогонь наніс "Топ сендвічу".

"Топ сендвіч" є досить популярним закладом в Одесі. Окрім головного меню кухарі пропонують гостям піцу, суші, пасту, українські страви, вегетаріанське меню та різні напої.

Читайте також: У Києві згоріла СТО (фото, відео)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Без улюбленого закладу залишись вчора мешканці району Героїв Праці у Харкові. На місцевому ринку дуже ефектно згорів кіоск з чебуреками. Цією їжею харчувалась більшість торговців на ринку.