Мешканці харківського спального району Салтівка вчора опинилися у справжньому пост-апокаліпсисі. На вулиці знаходився незрозумілий транспортний засіб, який сильно нагадує машини із фільму "Шалений Макс".

Фотографії з'явилися у харківській спільноті в соцмережі.

"Джордж Міллер почав зйомки продовження "Шаленого Макса", місце дії тепер розгорнеться на Салтівці", - коментує подію автор фото.

Дивлячись на фото без сміху, дуже важко з'ясувати, що це взагалі за машина, навіщо вона потрібна та яким чином вона там опинилась. У користувачів соцмереж також більше запитань, ніж відповідей з цього приводу.

Зазначимо, що "Шалений Макс: Дорога гніву" став одним з найкращих фільмів цього року. Стрічка Джорджа Міллера отримала кілька престижних нагород, а середня оцінка фільму на сервісі IMDb 8,2.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: На Харківщині мати з сином пограбували кафе

Дивне пересування мешканців по місту є абсолютною нормою для харків'ян. Нещодавно у 218 маршрутці пасажир віз із собою справжнього поні.