Під час проведення правоохоронцями обшуку маєтку жителя Ізяслава, правопорушник вилив майже тонну браги у каналізацію, яка виходить у річку.

Про це повідомляє місцева міліція.

Зазначається, що слідчим залишилося лише констатувати появу на воді величезної білої плями, від якої на декілька сотень метрів відгонило запахом продуктів бродіння.

"Через закопану в землю під обійстям трубу за лічені хвилини у водойму потрапило близько тисячі літрів хмільної рідини", – розповідають правоохоронці.

Зловмисник спеціально проклав каналізацію для зливання браги в річку, аби не попастися на гарячому.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Міліція додає, що житель Ізяслава займається самогоноварінням не перший рік.

Читайте також: З наступного року горілка коштуватиме 90 гривень

"В 2010 році він з рекордною швидкістю спорожнив сорок літрів браги міліціонерам просто під ноги", - заявляють правоохоронці.

Під час обшуку у самогонника виявили цілі колекції годинників, фотоапаратів, мобільних телефонів, чужих посвідчень. Зокрема на подвір'ї знайшли десятки велосипедів, якими, очевидно, розраховувалися за алкоголь місцеві пияки.