Сьогодні, 18 грудня, в окупованому російськими терористами Луганську представники делегації з Росії та "громадські діячі "ЛНР" відкрили пам'ятник правителю-тирану Йосипу Сталіну.

Про це повідомляє "Луганський радар".

Бюст глави радянської держави встановили на території офісу громадського руху "Союз комуністів Луганщини", який розташований в Кам'янобродському районі Луганська.

Як з'ясувалося, напередодні новорічних свят представники комуністичних партії з Росії приїхали в Луганськ, щоб, за їхніми словами, привітати місцевих дітей і оцінити ситуацію у невизнаній "Луганської народній республіці".

"Ми сьогодні приїхали привітати дітей, і привезли новорічні подарунки", - сказав представник "делегації" Казбек Тайсаєв.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: Мер-сепаратист закрив львівську кав'ярню

"Те, що відкрили тут бюст Сталіну, - це данина великій країні, яку ми з вами все одно побудуємо, об'єднаємося. І буде великий союз братніх народів, де будуть і росіяни, і українці, і білоруси, і всі 200 національностей, які населяли нашу велику державу - СРСР", - вважає комуніст.

Нагадаємо, днями Мін'юст України виграв у суді справу проти Комуністичної партії. Відтепер її існування припинено і заборонено в нашій країні.