Черговим Ірпінського міськвідділу поліції повідомили, що в місцевій загальноосвітній середній школі № 1 невідомий чоловік направив на дітей предмет, схожий на зброю, і почав стріляти.

Незабаром після неадекватних дій чоловік утік, повідомляє infoprostir.com.ua.

За даними видання, від дій лиходія ніхто не постраждав.

Слідом за зловмисником виїхали правоохоронці. Підозрілого чоловіка затримали в районі місцевого парку. Ним виявився 19-річний житель села Бітля Львівської області.

При огляді у затриманого знайшли пневматичний пістолет марки "М & Р40", заряджений кульками калібру 4,5 мм, розповів начальник Ірпінського відділу поліції охорони Василь Козачок.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Читайте також: П'яний прокурор стріляв по ліхтарях (фото)

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство" Кримінального кодексу України з санкцією у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, двох 28- і 29-річних кавказьких чоловіків затримали за стрільбу в кафе Печерська в Києві.