Сьогодні вночі в Одесі вибухнув хімзавод "Суперфосфатний". В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Про це повідомляє прес-служба ГСЧС.

Пожежні отримали інформацію про спалах близько 5:26. На місце події негайно прибули пожежно-рятувальні підрозділи. Вони встановили, що горить поліетилен в тюках на складі і є небезпека поширення вогню на сусідній склад.

"Під час гасіння пожежі виникла необхідність здійснювати підвіз води з найближчих гідрантів, що знаходяться на відстані близько 2 кілометрів. Пожежа площею 200 квадратних метрів була локалізована о 6:13 і ліквідовано о 6:43", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що серйозна пожежа сталася позавчора ввечері на вулиці Плеханівській в Харкові. Біля супермаркету РОСТ загорівся кіоск з продуктами.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Причини горіння кіоску невідомі, але не виключено, що його підпалили навмисно. За словами очевидців, рятувальникам зателефонували відразу після виникнення пожежі, але вони приїхали на місце через 15 хвилин.

Читайте також: Підірвали авто дружини депутата (фото)

Нагадаємо, на хімічному заводі в провінції Чжецзян на сході Китаю стався вибух.

Як повідомили місцеві ЗМІ, здетонував метанол, який зберігався на заводі. Для боротьби з вогнем на підприємство прибули близько 300 пожежників і 61 одиниця техніки.