Минулої ночі у дворах полтавського мікрорайону "Алмазний" невідомий порізав шини у більш як сорока автомобілів. В кожної машині пробиті всі чотири колеса, пишуть у соцмережах постраждалі. Більшість вже написала заяви до міліції.

Місцеві припускають, що "месника" на такий крок надихнули хаотично припарковані авто. Проте, один з постраждалих це спростовує. Каже, що колеса порізані в легковушках, які стояли на паркувальному майданчику.

Відомо, що жертвами стали власники автомобілів на вулицях Калініна та Кондратюка.

"Час було обрано з 4.30 до 6-ої ранку. Якраз, міцний сон. Чоловіка зафіксувала відеокамера, йому за 50 років. Всі скати порізані ножем так, що ремонту не підлягають", - уточнює місцевий Дмитро Кустуров.

Читайте також: У Дніпропетровську на ходу пограбували машину (відео)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В поліції просять всіх, хто володіє інформацією про зловмисника, телефонувати їм за номерами (0532) 51-77-55 или "102". Власників авто просять надати відео із зображенням різника.