В неділю, 20 грудня, на запорізькому вокзалі з вагону потяга випав військовий. Про це повідомив голова профспілки робітників медичної допомоги Анатолій Сидоренко, пише Gazeta.ua.

"О 16:57 в швидку допомогу надійшов виклик про те, що на вокзалі "Запоріжжя-2" з вагону потяга випав 27-річний чоловік. На місце виїхала бригада медиків. Постраждалого госпіталізували в 5-у міську лікарню з черепно-мозкової травмою та відкритим переломом обох ніг", - сказав Сидоренко.

Читайте також: Львівські волонтери зняли зворушливий ролик про бездомних тварин (відео)

В облвоєнкоматі цю інформацію підтвердили. За словами замвоєнкома Михайла Логвінова, постраждалий — військовослужбовець запорізької артилерійської бригади. Наразі від знаходиться у відпустці. До лав ЗСУ чоловік приєднався під час шостої хвилі мобілізації, родом він з Полтавської області.

Кажуть, під час пригоди військовий знаходився в алкогольному сп'янінні. В воєнкоматі цю інформацію не підтверджують, але і не спростовують.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще