Сьогодні в 11 ujlby за московським часом почалось передостаннє засідання у справі українського депутата Надії Савченко.

Як повідомив один з адвокатів Ілля Новиков в Twitter, вона в СІЗО зліпила новорічну ялинку з паперу. Льотчиця взяла прикрасу з собою на суд і привітала всіх з Новим роком і Різдвом.

Правозахисник уточнив, що сьогодні адвокати приготували "сюрпризи" для слідчих і прокурорів.

Астроном Ольга Возякова з МДУ. Вона буде доводити, як по сонцю пояснити час відеозапису.

Новиков уточнив, що сьогодні проходить шостий день другого голодування Надії Савченко у відповідь на рішення суду продовжити її арешт до квітня 2016 року. Ще один адвокат Марк Фейгін після оголошення голодування назвав це "емоційним рішенням".

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Савченко поговорила з мамою через скло

Нагадаємо, що Надію Савченко звинувачують у вбивстві російських журналістів. Вона нібито наводила артилерійський вогонь. Після допиту артилериста адвокати вимагали слідчий експеримент, щоб з'ясувати, як Савченко могла це зробити.

У СІЗО депутат написала книгу "Сильне ім'я Надія", яку презентувала її сестра Віра.