У Апеляційному суді Києва розташований комплекс зручностей для співробітників закладу: зокрема, активістам вдалося дізнатись про басейни та тренажерний зал.

Про це пише спікер Комітету визволення політв'язнів Тетяни Близнюк на сторінці у Facebook.

"Це знаєте що? Тренажерна зала для суддів апеляційного суду. Мене звідти виштовхала тренер, сказавши, що тут тільки для суддів і фотографувати не можна", – коментує світлини пані Близнюк.

Читайте також: Апеляційний суд залишив Лукаш під арештом до 29 грудня

Слід відзначити, що середня вартість одного тренажеру "Орбітрек", бігової доріжки або велотренажеру близько 5 тисяч гривень. Таким чином, в середньому вартість дев'яти кардиотренажерів, які помітні на фото складає 45 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, СБУ спіймала суддю Сєверодонецького міського суду з великим хабарем. Слуга закону отримував від порушника чотири тисячі доларів за скорочення терміну відбування покарання.

Операція проводилась спільно з Антикорупційним бюро України та військовою прокуратурою сил АТО. Під час обшуку приміщень судді правоохоронці виявили також ювелірні прикраси та набої різних калібрів.