Депутати Верховної Ради прийняли закон про перевибори в Кривому Розі.

Як повідомив депутат "Самопомочі" Єгор Соболєв на Facebook, це є перемогою активістів, які більше місяця мітингували в місті і вчора провели мітинг під будівлею парламенту.

Сьогодні проект включили до порядку денного, але з першого разу не могли прийняти, не було необхідних голосів парламентаріїв. Закон ухвалили з другої спроби.

Члени "Самопомочі" вчора повідомили, що відмовляються брати участь у голосуванні за закони, якщо не будуть прийняті постанови щодо виборів. А на порядку денному в Раді - ухвалення держбюджету, для якого необхідні голоси партії. Колег підтримали "Укроп" і Радикальна партія.

Позачергові вибори міра Кривого Рогу пройдуть 27 березня 2016.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: На криворізькому Майдані встановили шибеницю

Нагадаємо, що у другому турі виборів переміг член "Опозиційного блоку" Юрій Вілкул. Він перевершив конкурента Юрія Мілобога з "Самопомочі" на 700 голосів. Активісти і члени партії впевнені, що перемога Вілкулу дісталася завдяки фальсифікаціям.