Під час проведення ремонтних робіт у Полтавській області впала стріла крана.

За даними прес-служби місцевої поліції, одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Аварія сталася на одному з підприємств села Лютенки Гадяцького району.

Повідомляється, що загиблий - 30-річний слюсар. Двох його колег госпіталізували з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Читайте також: Автівку бізнесмена підірвали у Івано-Франківську (фото)

Нагадаємо, 8 грудня у Києві з грузовика КамАЗ зірвався 5-тонний кран і впав на навчальний легковий автомобіль Chevrolet Aveo.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

На щастя, інструктор з водіння та його учень, які в цей час були в машині, не постраждали. Проте сам автомобіль зазнав значних ушкоджень.

А в жовтні в російському Омську на автомобілі впав будівельний кран. Тоді в результаті інциденту загинув один з водіїв та малолітня дитина.