Так званий "глава" законодавчих зборів окупованого Севастополя Олексій Чалий подав у відставку зі своєї посади.

Про це він заявив сьогодні, 29 грудня, під час сесії регіонального парламенту, повідомляє ТСН.

У прес-службі Олексія Чалого пояснили відставку тим, що за півтора року законодавча і виконавча влада міста не наблизилася до реалізації концепції розвитку міста, яку підтримало населення.

Раніше призначений Кремлем "глава" Криму Сергій Аксьонов заявив, що в так званому уряді Криму до кінця року ще пройдуть кадрові перестановки.

Як відомо, Олексій Чалий, разом із Сергієм Аксьоновим і Володимиром Константиновим, був одним з лідерів кримських сепаратистів під час подій так званої "русской весни" на півострові. Чалий як "народний мер" Севастополя 18 березня 2014 підписав документ, який закріпив анексію Криму Росією.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Читайте також: Бізнес "мера" Севастополя не витримав блокади (фото)

Нагадаємо, що протягом усього свого "мерства" у Чалого були конфлікти з Сімферополем через бюджетні гроші, а також напружені відносини з різними бізнес-структурами. Зокрема улюбленець Путіна - байкер Хірург навіть викликав Чалого на "дуель" через незрозумілу ситуацію з виділенням земельної ділянки в Севастополі для "Нічних вовків".