Національне антикорупційне бюро (НАБУ) розслідує факт придбання головним військовим прокурором сил АТО Костянтином Куликом дорогої нерухомості під час його роботи у військовій прокуратурі.

Про це йдеться у відповіді НАБУ на запит "Радіо Свобода".

"Національним антикорупційним бюро України за вказаним Вами фактом розпочато досудове провадження за частиною другою cтaтьі 368-2 Кримінального кодексу України (незаконне збагачення)", - йдеться в листі.

Читайте також: Суддю спіймали на хабарі (фото)

В грудні 2015 року журналісти "Донецької правди" з'ясували, що Кулик та його близькі родичі стали власниками декількох дорогих квартир у Києві.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше про ці ж фактах повідомив сержант військової служби правопорядку Краматорська Олександр Ружанський, якого судять за "хуліганство". Він стверджує, що справу проти нього фабрикують через оприлюдненого компромату на військового прокурора.

Сам Кулик відмовився коментувати звинувачення по телефону, попросивши очікувати офіційної відповіді від Генпрокуратури.