У Києві 6 січня люди вишикувалися на морозі у велику чергу за безкоштовними баночками Coсa-Cola, незважаючи на скандал, який розгорівся напередодні.

Як пишуть "Українські новини", компанія влаштувала різдвяну роздачу напою на Софіївській площі.

Нагадаємо, в інтернеті розгорівся скандал і пролунали заклики бойкотувати товари компанії Coca-Cola. Причиною стала її позиція щодо зображення карти Росії у своєму офіційному пабліку в соцмережі "ВКонтакте". Coca-Cola опублікувала в соцмережі мапу із Кримом у складі Росії. Після обурення українців представництво компанії Coca-Cola перепросило за "непорозуміння".

Згодом журналісти також виявили, що на схематичній карті виробничих потужностей, опублікованій на сайті Pepsi, анексований півострів Крим також включений до складу Росії.

Читайте також: В Україні скасовують концерти "Кроликів" (фото)

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Сьогодні, 6 січня народний депутат від "Народного фронту" Георгій Логвинський поскаржився правоохоронцям на Coca-Сola та Pepsi. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Посадові особи Coca-Сola та Pepsi можуть сісти у в'язницю на термін до п'яти років, а сума компенсації, яку можуть понести ці компанії, вимірюється мільйонами доларів. Відповідні заяви в українські правоохоронні органи та міжнародні інстанції мною вже подані", – написав Георгій Логвинський.