Протягом 7 - 8 січня несприятливі погодні умови знеструмили 117 населених пунктів у п`яти областях України. Про це сказано у повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даним відомства, через налипання мокрого снігу та обледеніння спрацювала система захисту ліній електропередач. Найбільше постраждала Одеська область – там без електрики залишилися 64 населених пункти.

У Донецькій області погода знеструмила 22 населених пункти, у Дніпропетровській - 16, у Кіровоградській - 10, у Черкаській - 5.

Читайте також: Через грип канікули у вінницьких школах продовжено на тиждень

Як повідомляє ДСНС, бригади обласних енергопостачальних компаній працюють над відновленням енергопостачання.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, через погіршення погодних умов на дорогах Запорізької та Одеської областей обмежили рух пасажирського та вантажного транспорту.

За даними МВС станом на вечір 7 січня, з початку 2016 року на території України сталося 330 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, загинуло 38 осіб, ще 445 людей отримали травми.