Сьогодні, 8 січня, у Закарпатській області на березі річки Уж виявили тіло чоловіка середнього віку без ознак життя. Про це повідомляють Новини Закарпаття.

На шиї у трупа був зашморг, поруч лежала недопита пляшка горілки та поліетиленовий пакет. На місце моторошної знахідки прибули працівники національної поліції, вони проводять необхідні слідчі дії.

За попередньою інформацією, поруч з повішеним не було передсмертної записки, проте правоохоронці схиляються до версії самогубства.

Читайте також: Молода жителька Кременчука повісилася на Новий Рік

Нагадаємо, у Святвечір, 6 січня, столичні копи врятували дівчину, яка хотіла накласти на себе руки – вона збиралась стрибнути на проїжджу частину з надземного пішохідного переходу на перетині проспектів Палладіна та Перемоги.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Патрульним вдалося непомітно підкрастися до неї та схопити, перш ніж вона встигла стрибнути. Дівчину заспокоїли та віддали в руки лікарям швидкої допомоги.