Другу добу засипає снігом Сумщину. За кілька днів там випала місячна норма опадів. Комунальні служби не встигають розчищати дороги. Половина громадського транспорту стоїть, повідомляє телеканал "24".

Такі сильні опади не тішать навіть дітей. Важко ходити, важко гратися. Не радіють такій зимовій казці і батьки. Через негоду не можуть виїхати із Сум. Рейси скасовують власники автобусів. Цією ситуацію користуються місцеві таксисти. Возять людей за подвійним тарифом.

Комунальники кажуть, що таких опадів не чекали, хоч про великий сніг усіх попереджали синоптики. Через снігопади чиновники зібрались на екстрену нараду. Звітують: все під контролем, техніки і людей вдосталь.

Чи дійсно так, мають нагоду довести вже незабаром. За прогнозами погоди, з 11 січня знову сильно сніжитиме. Не чекаючи допомоги місцевої влади, сумчани і самі беруться за лопати. Розчищають дороги біля будинків.

Читайте також: Кличка висміяли за прибирання снігу на дорогах

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Нагадаємо, у більшості регіонів України випало дуже багато снігу, комунальні служби не встигають очищати дороги. Наприклад, Дніпропетровськ буквально засипало снігом, тож комунальники працюють і вдень, і вночі. Аби очистити дороги та тротуари від снігу, Дніпропетровськом їздить 30 спецмашин.

Замело снігом і Черкащину. Там 5 населених пунктів минулої доби залишилося без світла. Кликали на допомогу рятувальників і водії, які не могли самотужки вибратися із заметілі.