У київській прокуратурі розповіли подробиці смерті ще одного ув'язненого у Лук'янівському СІЗО. Вчора о 6-ій ранку там помер 35-річний житель Київської області.

"Тіло зараз на експертизі. Слідів насильницької смерті не виявлено. За попередньою інформацією, він помер від гострої серцево-судинної патології. Але за результатами експертизи буде зрозуміло, що саме із ним сталося", - розповіла "Знай" речник столичної прокуратури Надія Максимець.

Читайте також: Сестра померлого Колеснікова штурмувала морг

Відомо, що чоловік знаходився під вартою з липня минулого року. Був засуджений до 6 років ув'язнення за "крадіжки", "грабіж" та "ухиляння від покарання".

Кримінальне провадження вже відкрили по статті "умисне вбивство". Нагадаємо, що це не перша смерть у СІЗО в 2015-му. В новорічну ніч там помер активіст "Білого молоту" 26-річний Макар Колесников.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще