Генпрокуратура має намір провести масштабні перевірки партії "Правий сектор" і низки громадських рухів самооборони. Про це заявив прокурор ГПУ Владислав Куценко.

"Останнім часом почастішали випадки, коли бандити під прикриттям прапорів патріотичних організацій чинять злочини. Потрібно почати ревізію цих формувань ("Правого сектора" й самооборони)", - сказав він. Куценко наголосив, що ці організації виходять з-під контролю держави й це потрібно припиняти, інформують "Українські новини".

Нагадаємо, суд в Ужгороді обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою усім п'ятьом бійцям ДУК ПС, які фігурують у конфлікті на курорті Драгобрат. В той же час боєць "Правого Сектора" Василь Малкович на псевдо "Хорват" розповів, що сутичка на Драгобраті - це "битовуха", та попросив не політизувати цю подію.

Народний депутат, колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош висловив готовність взяти на поруки бійців ПС, обвинувачених в бійці на закарпатському курорті Драгобрат. За його словами, фігуранти інциденту брали участь у боях на сході України і проявили себе з позитивного боку.

Читайте також: НАБУ зацікавилося елітним житлом головного прокурора АТО

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"На фронті, захищаючи Україну від російсько-імперської агресії, друзі "Хорват" і "Біс" поводилися, як герої, в боях отримали поранення і контузії. Всім хлопцям, які воювали, можу дати найкращі характеристики. Ще вчора дав вказівку своїм юристам зайнятися цією справою. Готовий побратимів взяти на поруки", - додав Ярош.