Ініціативна група "Встановлення пам'ятника захисникам-героям України" вже зібрала 4000 підписів на підтримку встановлення на колишньому місці пам'ятника Леніну в Києві пам'ятник героям-захисникам української землі – всім тим, хто в різні часи віддав своє життя за рідну землю.

Про зібрані перші підписи ініціативна група прозвітувала на воїй сторінці в Facebook. Активісти нагадали киянам про пам'ятник "вождю" в Києві, напроти Бессарабської площі, що був повалений під час революції Гідності, і з того часу вже два з половиною роки в самому центрі столиці стоїть голий постамент.

Активісти закликають киян завершити розпочату справу та домогтися того, аби на місці "полеглого вождя" був встановлений новий пам'ятник, такий, який і повинен стояти в столиці нашої держави – пам'ятник захисникам України.

"Безумовно, необхідно повністю очиститися від спадщини комуністичної скверни, але ми доведемо, що українці взмозі не лише зносити, але й створювати. І створювати не чергові "атракціони", а майбутні святині", - написали активісти в Facebook.

Пропозицію про встановлення такого пам'ятника до міської ради вже подала ініціативна група громадських активістів, волонтерів та учасників АТО. Активісти розпочали збір підписів киян і закликають всіх небайдужих поставити свій підпис під зверненням.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Ви можете зустріти активістів на вулицях міста з 10:00 до 18:00. Не пройдіть байдужими", - закликають активісти.