Сьогодні вночі о 2:18 до поліції Ужгорода надійшло повідомлення про те, що на вул. Тлехаса палає автомобіль Mercedes з номерами Словаччини.

Пожежа знищила передню частину автомобіля, значно пошкоджено салон. Причина пожежі та збитки встановлюються, повідомляє Mukachevo.net.

Нагадаємо, у Львівській області автомобіль ВАЗ-2108 без водія скотився з гори. Машина наїхала на туристичний намет, в якому в той момент знаходилися четверо молодих людей.

Читайте також: У Луцьку працівник СТО вщент розбив авто клієнта (фото)

"Інцидент стався в місті Турка близько четвертої години ранку на території енофестіваля" Бойко-fest ", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

У результаті наїзду були травмовані 25-річна мешканка й 25-річний житель міста Самбір, а також 17-річна та 24-річний жителі Турківського району.

Постраждалих доставили в Турківську центральну районну лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.