Перший в Україні фестиваль рудих відбувся 30 серпня в Одесі.

Про це повідомляє одеське видання "Думська".

Центральними вулицями південної Пальміри пройшов перший в Україні "марш рудих". "Вогненні" демонстранти прямували до Міського саду, де відбулося відкриття фестивалю "Руде місто". Там перед гостями заходу виступали музичні колективи й улаштували справжнє "руде" весілля.

За словами організатора фестивалю Наталії Делієвої, узяти в ньому участь могли не тільки руді та веснянкуваті, головне, щоб людина була сонячною в душі. "Наш фестиваль має на меті показати, що наше місто - це найпозитивніше, наймирніше та найвеселіше місто країни", - розповіла клоунеса.

"На рудуватість" одеситів перевіряли клоуни, пропонуючи їм пройти через спеціальні двері, встановлені біля пам'ятника Дюку. Також їм пропонували придбати помаранчеву футболку чи перуку, прикрасити обличчя штучним ластовинням.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Сьогодні "Знай" повідомляв, що у Вінниці звичайний шкільний паркан перетворили на витвір мистецтва – на ньому з'явилась двохсотметрова "вишиванка"

Підготувала: Катерина Штора