Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Георгій Тука прокоментував чергову спробу шахраїв використати його та ім'я Андрія Кузьменка для піару.

Про це він повідомляє у "Преса України".

За його словами, до нього нібито подзвонила мати Кузьми, яка повідомила про знайдену серед речей сина записку, яку він так і не встиг передати чиновнику. Проте згодом вона сама спростувала ці чутки.

"Вік живи - вік навчайся. Начебто вже не дитина і маю розуміти: у світі чимало людей непорядних, у тому числі й навколо мене. Але... Щойно отримав черговий урок. Журналісти, які знають мене особисто і так само особисто знають родину Кузьми, з'ясували: хтось намагався використати, з одного боку, повагу людей до мене, а з іншого - мою повагу до Андрія", – сказав він.

Нагадаємо, що раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що мати загиблого українського співака Андрія Кузьменка звернулася до замміністра Георгія Туки стосовно листа її сина.

Популярні новини зараз
З такими платіжками доведеться влаштовуватися на другу роботу: тариф піднімуть більш ніж удвічі Повістку вручать прямо на дивані: ТЦК отримали право заходити у помешкання українців За оплату комуналки через "Приват24" можна отримати гроші: у ПриватБанку назвали умови Нацкомісія планує переглянути ще один тариф: з 1 липня будуть нові ціни
Показати ще