СБУ викрила спільницю сепаратистів, дружину одного з ватажків "ДНР", яка організовувала провокації під час масових акцій у Дніпрі.

Про це спецслужба повідомила на своєму офіційному сайті.

"Гроші на протиправну діяльність жінка отримувала в Донецьку від свого чоловіка - ватажка одного з бандформувань так званої ДНР", - йдеться в повідомленні.

В СБУ повідомили, що жінка також керувала відділенням політичної партії оголошеного в розшук члена "кримінальної сім'ї" колишнього президента України Віктора Януковича.

Силовики провели обшук в помешканні підозрюваної, під час якого вилучили у неї предмети, що доводять її протиправну діяльність - засоби зв'язку, фотографії, відеоматеріали, носії інформації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також повідомляється, що відкрили кримінальну справу за статтею про створення терористичної групи чи терористичної організації.

Як повідомляв сайт "Знай.ua", депутати провладних фракцій нацькували СБУ на видання матеріалу про коаліцію.